Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ενημέρωση - Δελτίο Τύπου 27-1-14

Αγαπητά μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες κινήσεις του Συλλόγου μας.

Κλείσαμε συναντήσεις Β2Β με πράκτορες στην Κωνσταντινούπολη όπου θα γίνει παρουσίαση της πόλης μας και της δυναμικότητάς μας με επαγγελματία μάνατζερ (Respond on Demand κα. Κρασσά) και έντυπο υλικό και CD.

Στις 27/2/14 θα πάρουμε μέρος στην Τουριστική έκθεση στο Βελιγράδι με δυναμική συμμετοχή. Η έκθεση στο Βελιγράδι είναι η μεγαλύτερη έκθεση του είδους στη νότια Ευρώπη, με 58000 επισκέπτες και 880 εκθέτες.

Θα γίνει διανομή υλικού και παρουσίαση της Αιδηψού και των τουριστικών καταλυμάτων της. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ηχηρό παρόν  με χορευτικά και άλλα event που ήδη έχουν κανονιστεί, αξιοσημείωτο δε είναι ότι εξασφαλίσαμε δημόσια χορευτική εμφάνιση στον κεντρικό πεζόδρομο knez Mihailova, στο κέντρο της πόλης, ώστε να παρουσιάσουμε τον προορισμό Αιδηψό και εκτός έκθεσης. Στην έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος και επιχειρηματίες της περιοχής και να παρουσιάσουν τα καταλύματά τους (πληροφορίες στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κοκκαλιάρη τελική ημερομηνία συμμετοχών Παρασκευή 31/1/14).

Μια ακόμα συνάντηση Β2Β θα λάβει μέρος και στη Σόφια στις  12/ με διανομή υλικού και παρουσίαση της Αιδηψού και της περιοχής. Οι συναντήσεις με τους τουριστικούς πράκτορες είναι μεγάλης σημασίας ώστε να κάνουμε γνωστό τον προορισμό «Αιδηψός – Βόρεια Εύβοια» στο εξωτερικό, αφού δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα.

Προμηθευτήκαμε κατάλληλο υλικό για την παρουσία μας σε εκθέσεις και θα διανέμουμε ενημερωτικό έντυπο υλικό της περιοχής στα καταλύματα μέλη μας (επικοινωνήστε με τον Σύλλογο για την προμήθεια τους για το κατάλυμά σας καθώς και για τις καρτέλες τιμών του 2014).

Θέσαμε αίτημα στο Δήμο για την αύξηση των δόσεων  για τις συνδέσεις με το αποχετευτικό και τέλος με επιστολή μας στον υφυπουργό παιδείας κ. Κεδίκογλου, αιτούμαστε την άμεση ίδρυση ΙΕΚ Φυσιοθεραπείας & Θερμαλισμού στην πόλη της Αιδηψού.(δείτε συνημμένο αρχείο)

Σίγουρα οι εποχές είναι δύσκολες για όλους τους επαγγελματίες, εμείς από μεριάς μας θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, εντός των δυνατοτήτων μας, θα θέλαμε και την δική σας συμπαράσταση καθώς και τις προτάσεις σας.

Με εκτίμηση

Σύλλογος Ξενοδόχων Αιδηψού



--
Σύλλογος Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού
25ης Μαρτίου 39 - Λ. Αιδηψού - 34300 - Εύβοια
Τηλ.: 22260 23785
www.visitedipsos.gr