Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Αλλαγή των τουριστών στην Αιδηψό

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Δυστυχώς όπως και εσείς γνωρίζετε, το πρόβλημα των κρατήσεων στην πόλη μας έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό όλες τις επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού καθώς και όλους όσους εργάζονται σε αυτόν τον τομέα.

Ο σύλλογος κάνει συνεχείς προσπάθειες και επαφές με φορείς και πρακτορεία για την ενδυνάμωση της τουριστικής περιόδου, καθώς και την αλλαγή της άποψης ότι η Αιδηψός είναι μία πόλη μόνο για την Τρίτη ηλικία.

·        Στην προσπάθεια που κάνουμε να αναδείξουμε την Αιδηψό ως τόπο πολιτισμού και διασκέδασης, έναν τόπο για όλες τις ηλικίες και έναν τόπο πόλο έλξης για τους τουρίστες του εξωτερικού, έχουμε εκτός των άλλων αιτημάτων μας προς το Δήμο και την επέκταση του ωραρίου στα κέντρα διασκέδασης, θέλουμε η Αιδηψός να γίνει ένα μέρος όπως παλιά όπου οι λουόμενοι μπορούσαν να διασκεδάσουν όμορφα και πολιτισμένα. Η απόφαση του Δήμου είναι θετική για παράταση ως τις 02:00.

Ένα τουριστικό μέρος επιβάλλεται να έχει και την δυνατότητα της διασκέδασης και της νυχτερινής ζωής, φυσικά σε λογικά επίπεδα ήχου και όχι υπερβολές..

Ζητούμε από εσάς, να στηρίξετε την άποψη αυτή, έχοντας την ανοχή και την κατανόηση προς τους τουρίστες που επέλεξαν την πόλη μας, ανάμεσα σε τόσες άλλες, για τις καλοκαιρινές του διακοπές και υπεράσπιση στους πελάτες σας, των επιχειρήσεων που λειτουργούν στην περιοχή. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το προφίλ των τουριστών που πλέον θα έρχονται στην πόλη μας έχει αλλάξει και μαζί με αυτό πρέπει να αλλάξουμε και εμείς.

Φυσικά και οι καταστηματάρχες των κέντρων διασκέδασης θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην υπερβούν την επέκταση του ωραρίου και να δουλέψουν με τα σωστά στοιχεία της ευγενούς άμιλλας.

 

Με σεβασμό και εκτίμηση

Σύλλογος Ξενοδόχων Λ. Αιδηψού



--
Σύλλογος Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού
25ης Μαρτίου 39 - Λ. Αιδηψού - 34300 - Εύβοια
Τηλ.: 22260 23785
www.visitedipsos.gr